Trincao og Portugal smadrede Andorra 7-0

Landskampe - 12. november 2020

Barcas Trincao var med fra start, da Portugal i aftes tog imod Andorra, som på forhånd ikke var spået nogen som helst chancer. Selvom Cristiano Ronaldo normalt scorer Portugals mål, så fik de i går vist, at der også er andre der kan - omend modstanderne var af lav kvalitet.

Pedro Neto og Paulinho sørgede for en skuffende pausestilling på 2-0, men i anden halvleg kunne Andorra ikke længere følge med, da Renato Sanches, Paulinho, Emili Garcia, Ronaldo og formstærke Joao Felix scorede fem mål og så stod den 7-0. Trincao blev skiftet ud efter 74 minutter ved stillingen 4-0, men han kom aldrig på tavlen selvom han undervejs havde nogle nærgående forsøg.

Ligesom Spanien mod Holland var dette også en venskabskamp inden man skal ud og spille om vigtige point. Portugal og Frankrig dominerer gruppe 3 i Nations League med hver 10 point mens Kroatien og Sverige har henholdsvis 3 og 0 point.

På lørdag skal Portugal hjemme op mod Frankrig i en direkte duel om førstepladsen mens Sverige tager imod Kroatien. Få dage senere drager Trincao og Portugal til Kroatien mens Frankrig hjemme tager imod Sverige. Der venter altså nogle spændende kampe og set med Barca-briller er håbet, at Trincao kan få endnu mere spilletid og forhåbentligt krydre det med mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder