Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedri: Messi giver mig altid gode råd

Nyheder - 12. november 2020
Pedri: Messi giver mig altid gode råd

©


17-årige Pedri har på bedste vis udnyttet sin chance, som Ronald Koeman for alvor gav ham efter at Philippe Coutinho blev skadet. Han er allerede vellidt i truppen og i et interview med EFE fortæller han, at han ofte får gode råd af Messi. Læs interviewet med det unge stortalent her.

Hvordan er det at være væk hjemmefra?
- Jeg nyder det hele lige nu. Det er virkelig dejligt, at det går godt. Det er svært at være langt væk fra folk, som elsker dig, men jeg laver det, som jeg elsker - nemlig at spille fodbold.

Forventninger i Barca
- Da jeg kom til Barca havde jeg spillet i Segunda Division og jeg havde derfor ikke særlig meget erfaring. Det er jeg kommet efter og nu vil jeg forsøge at blive ved at arbejde hårdt. Jeg er stolt over mine skridt hidtil og mit mål er at få så mange minutter som muligt.

Juventus-kampen
- Jeg genser altid kampen for at se, hvor jeg lavede fejl. Jeg fokuserer mere på mine fejl end hvad jeg gør rigtigt. Jeg føler, at jeg bliver bedre på den måde.

Mål
- Jeg skal score flere mål. Jeg trykker af hver gang jeg får chancen til træning og rent fysisk skal jeg også op på et højere niveau. Jeg arbejder på det for at få en god fremtid.

Koemans roser
- Fra første dag fortalte han mig, at jeg skal arbejde benhårdt, for det er ikke let at blive i Barca. Og jeg synes selv, at jeg har vist ham, at jeg hører til her og det har udløst spilletid i vigtige kampe. Jeg er meget taknemmelig.

El Clásico
- Jeg var virkelig glad for at spille med i kampen. Det var en drøm, der gik i opfyldelse. Man ser kampene som barn i TV og jeg var heldig, at jeg kom i spil. Jeg er mine holdkammerater og Koeman meget taknemmelig for at gøre alt lettere for mig.

Dit forhold til Messi
- Som alle ved, så er det noget helt specielt at møde ham i sin egen person. Men som dagene skrider frem, er han bare en normal fyr, en ven i omklædningsrummet og på banen. Det er stort at spille og træne med samt lære af verdens bedste spiller.

- Mit forhold til Messi er rigtig godt. Han giver mig altid gode råd på banen og det er, hvad en leder bør gøre. Han ved, hvad han snakker om når man tænker på alt, hvad han har vundet i sin karriere. At Messi giver mig råd gør mig meget stolt og jeg lytter altid til ham for at lære.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder