Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Her er grupperne til EM i 2021

EM 2021 - 13. november 2020
Officielt: Her er grupperne til EM i 2021

©


EM skulle egentlig være afholdt sommeren 2020, men på grund af corona-pandemien, er den blevet udskudt til næste år lige som blandt andet også Copa America er det. I aftes sikrede de sidste nationer sig adgang til EM, og nu er grupperne klar.

Danmark, med Martin Braithwaite, er i gruppe med Belgien, Finland og Rusland mens Spanien skal op mod Sverige, Polen og Slovakiet. Trincao og Portugal får nok at se til med Tyskland, Frankrig og Ungarn. Få hele overblikket her.

Gruppe A Tyrkiet, Italien, Wales og Schweiz
Gruppe B Danmark, Finland, Belgien og Rusland
Gruppe C Holland, Ukraine, Østrig og Nordmakedonien
Gruppe D England, Kroatien, Skotland og Tjekkiet
Gruppe E Spanien, Sverige, Polen og Slovakiet
Gruppe F Ungarn, Portugal, Frankrig og Tyskland

Som planen er lige nu, så afvikles EM 2021 i 12 forskellige lande, men der er snak om, at man placerer alle kampene i ét land for at undgå eventuel smittespredning. De umiddelbare datoer for slutrunden er 11. juni frem til 11. juli, men det er altså endnu ikke helt på plads.

Parken kommer til at huse et par kampe ifølge den oprindelige plan, for her skal Danmark nemlig spille alle sine tre gruppekampe mens også ottendedelsfinalen skal afvikles i Parken. Det største stadion blandt alle, som skal huse EM-kampe er utvivlsomt Wembley med plads til op mod 90.000 tilskuere. Men spørgsmålet er om der overhovedet må komme folk på stadion til den tid. Det må tiden vise.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder