Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dest og Konrad kunne ikke knække Wales

Landskampe - 13. november 2020
Dest og Konrad kunne ikke knække Wales

©


Både Sergino Dest og Konrad de la Fuente var begge med i startopstillingen da USA i aftes spillede venskabskamp mod Wales Nicholas Walsh Stadion i Skotland. Det udviklede sig til en meget lige kamp uden at nogen af holdene for alvor tog styringen.

Wales formåede at presse på i perioder, og selvom det var tæt på i begge ender af flere omgange, så blev der slet ikke scoret mål i kampen. Sergino Dest fik næsten hele kampen, da han først få minutter før slutfløjt lod sig erstatte af Reggie Cannon mens Konrad fik 71 minutter og blev erstattet af Ulysses Llanez.

Det er generelt set et stort amerikansk øjeblik i Barca i denne sæson, da både Konrad og Dest kæmper om pladsen på førsteholdet. Sergino Dest var købt direkte ind som erstatning for Nelson Semedo, er blev sendt til Wolverhampton, men det til trods for Dest slet ikke fået chancen for at komme ind i nogen rytme. Sergi Roberto har nemlig spillet flere kampe end amerikaneren i denne sæson - til stor frustration for klubbens fans.

Konrad er B-spiller, men han har netop fået en lille åbning for endnu mere spilletid på førsteholdet, da Ansu Fati er blevet skadet. Det må derfor forventes, at Konrad sidder på bænken i de kommende måneder med mulighed for at få et indhop når øvrige spillere skal spares eller hvis Koeman trænger til at rotere.

Allerede på mandag er USA igen i spil når de tager imod Panama. Det er ligeledes en venskabskamp.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder