Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati har endelig forladt hospitalet

Skader - 14. november 2020
Ansu Fati har endelig forladt hospitalet

© Deportes La Sexta


Ansu Fati har været denne sæsons helt store spiller og derfor kom det uheldigt for ham selv og alle, som elsker at se ham spille fodbold. I kampen mod Real Betis i lørdags kom han til skade, da han blev tacklet inde i feltet og fik et straffespark, som Griezmann siden brændte.

Fati spillede halvlegen færdig, men var ikke i stand til at fortsætte hvorfor Messi kom på banen. Efterfølgende kom det frem, at Fati havde pådraget sig en meniskskade og han skulle derfor opereres, vurderede lægerne. Mandag var han så under kniven på Quiron Clinic hospitalet i Barcelona.

Operationen gik lige efter planen og efterfølgende blev han bedt om at blive på hospitalet til yderligere undersøgelser før han kunne tage hjem. Først fredag aften fik han grønt lys til at tage hjem og her skal han blive i og holde sit knæ i ro i en god rum tid. Hvornår han præcis starter næste fase i genoptræningen vides ikke.

Til gengæld er det sikkert, at han er ude i op til fire måneder og derfor misser han altså et hav af kampe - inklusiv adskillige vigtige startende om en uge, hvor Barca møder Atletico Madrid på udebane. Her er det op til Koeman at finde den rigtige formation oppe i offensiven, hvor Ansu Fati i flere måneders har været en konstant farlig kilde.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder