Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Victor Font raser: Valg nu!

Nyheder - 14. november 2020
Victor Font raser: Valg nu!

©


Den tidligere Barca-præsident Josep Maria Bartomeu afviste at udskrive valg og han afviste også at træde af. Siden blev han så voldsomt presset af et mistillidsvotum blandt klubbens medlemmer, som viste, at over 20.000 aktivt havde skrevet under på, at hans tid var slut.

Efter et enormt kaos blev tåbelige beslutninger, valgte han sammen med sin bestyrelse at gå af og derfor måtte en midlertidig ledelse træde til for at holde klubben kørende. Men den midlertidige ledelsen, anført af Tusquets, har ét primært mål: At sætte gang i præsidentvalget så en ny bestyrelse kan komme til roret hurtigst muligt - udelukkende til fordel for klubben. Men sådan har det ikke været.

Højst overraskende har Tusquets afvist at holde præsidentvalg ved første mulige dag. I stedet har man umiddelbart peget på den 24. januar som den endelig dag, men det er endnu ikke bekræftet, selvom man menes at være enige ved et møde i sidste uge. Det er noget, som præsidentkandidat Victor Font slet ikke er glad for. Der skal præsidentvalg nu, raser han.

- Vi er ikke for, at valget først finder sted den 24. januar. De burde have indkaldt til valg med det samme. Og derudover er det noget vrøvl, at den midlertidige leder kan træffe beslutninger, som bør være op til den nye bestyrelsen. Vi er kun glade for, at vores projekt snart kan se dagens lys, fortæller han i forbindelse med at nyheden om præsidentvalg den 24. januar kom ud.

Der er altså lang tid til før valget finder sted og det er ikke god musik for nogen - for den nye ledelse er begrænset på alle platforme og det rammer i sidste ende klubben hårdt. Den eneste undskyldning for, at valget ikke afholdes nu, er på grund af coronavirus, men det er vrøvl, har flere præsidentkandidater udtalt.

De syv bekræftede kandidater
Xavi Vilajoana, Victor Font, Toni Freixa, Jordi Farre, Agusti Benedito, Pere Riera og Lluis Fernandez Ala.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder