Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bordas: Barca var meget tæt på at hente Neymar

Transfermarked - 16. november 2020
Bordas: Barca var meget tæt på at hente Neymar

© Benoit Tessier, Reuters


Den tidligere Barca-direktør Javier Bordas bekræfter, at Barca var seriøse omkring deres interesse i at hente Neymar tilbage til klubben sommeren 2019, hvor bølgerne gik højt. I løbet af flere uger var der konstant historier, som sendte Neymar tilbage til Barca, og Bordas bekræfter således, at der var forhandlinger i gang.

Bordas har taget bladet for munden i forbindelse med flere emner - blandt andet at Barca valgte Dembélé over Mbappé i 2017, netop da Neymar forlod Barca til fordel for PSG, som udløste brasilianerens frikøbsklausul på 1,65 milliarder kroner. I et interview med Mundo Deportivo kommer han nærmere ind på Neymar-sagen fra sidste år.

- Ja, vi var meget seriøse. Jeg tog personligt til Paris og talte med ham, da vi virkelig ønskede at se ham vende tilbage. Vi forsøgte på alle mulige måder og vi var tæt på. Vi fik PSG til at give os et svar på, hvad de ønskede, selv da de ikke ønskede accepterede vores bud på Verratti, Marquinhos og Thiago Silva. PSG er ikke en sælgende klub, fortæller Bordas og følger op:

- Vi var så tæt på at kunne bringe Neymar tilbage. Han troede, at handlen ville gå igennem lige som mig selv; det var lige på kanten. Der var dog et bump på vejen rent økonomisk og derfor kom aftalen aldrig i hus. Men vi var tæt på at hente ham, da det var vores plan den sommer.

Som bekendt forsøgte Barca at tilbyde penge, men da PSG afviste, begyndte Barca at inkludere spillere. Det endte dog med at man aldrig kom til enighed og derfor blev Neymar i PSG, hvor han var med til at føre dem til Champions League-finalen i år, som blev tabt til Bayern München.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder