Flyvende De Jong slog til mod Pjanic

Landskampe - 16. november 2020

Der var kamp i UEFA Nations League gruppe 1 i aftes, da Holland tog imod Bosnien. Her startede Frenkie de Jong på banen og han fik lov til at spille alle 90 minutter - og han gjorde rigtig fin figur. Holland fik aldrig problemer med at køre sejren hjem.

Allerede inden der var spillet et kvarter var Holland på 2-0, da Georginio Wijnaldum sørgede for begge mål. Kort inde i anden halvleg kom Barca-emnet Memphis Depay på måltavlen og så stod den 3-0 og det så for alvor svært ud for Bosnien, som dog fik reduceret efter en times spil ved Smail Prevljak, da det hollandske midterforsvar pludselig lod ham stå fri inde midt i feltet.

Holland spillede en rigtig god time og havde flere store chancer, men de formåede ikke at score flere mål og sikrede sig dermed tre vigtige point og holder Italien i kort snor, som vandt deres kamp med 2-0 over Polen. Der er kamp til stregen i gruppen, da Italien topper med 9 point, Holland har 8 mens Italien følger efter med 7. Bosnien på sidstepladsen har kun indsamlet to point gennem to uafgjorte kampe.

Frenkie de Jong virkede oplagt til kampen med flere forrygende afleveringer og gode defensive aktioner og han kan nu sammen med sine holdkammerater lade op til næste kamp ude mod Polen. Hos Bosnien var Miralem Pjanic med og selvom han også forsøgte sig med nogle skud og frisparksforsøg, så kunne han ikke bremse de flyvende hollændere. Pjanic fik 89 minutter før han blev pillet fra banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder