Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Luis Suárez ramt af corona inden Barca-gensyn

La Liga - 16. november 2020
Luis Suárez ramt af corona inden Barca-gensyn

Der bliver højst sandsynligt intet gensyn mellem Barca og Luis Suárez på lørdag. Uruguayaneren er desværre blevet testet positiv for corona. Det meddeler det uruguayanske landshold, som Suárez har været samlet med i disse dage. Lige nu er han sat i isolation.

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Atletico Madrid byder Barca ind på Wanda Metropolitano. Suárez skiftede fra Barca til Atleti i sommers velvidende, at han snart skulle op mod sin nu tidligere holdkammerater. Det er endnu ikke bekræftet, at han ikke deltager i kampen - og i dag er han ramt af corona og derfor ser det ualmindeligt svært ud.

- Det uruguayanske fodboldforbund kan herom informere, at der er kommet svar på alle tests på samtlige spillere af landshold hvilket har resulteret i, at spillerne Luis Suárez, Rodrigo Munoz samt funktionæren Matias Faral er blevet testet positive for Covid-19, mens alle øvrige er testet negativ, skriver Uruguay på sin officielle hjemmeside og følger op:

- De tre nævnte er alle ved godt mod og følger alle råd, skrives der yderligere i en pressemeddelelse sent mandag aften.

Suárez har fået en god start i Atletico Madrid, hvor han straks er begyndt at bombe mål ind. Fem mål er det blevet til i La Liga kun overgået af Mikel Oyarzabal mens Paco Alcacer og holdkammeraten Joao Felix har nettet lige så mange gange.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder