Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ligachef: Kun City kan hente Messi

Transfermarked - 17. november 2020
Ligachef: Kun City kan hente Messi

©


Lionel Messi fik ikke lov til at forlade Barca i sommers selvom han havde lovning på det fra den daværende præsident Josep Bartomeu. Der er i dag tvivl om hvorvidt argentineren har tænkt sig at skifte til januar eller til sommer, og hvis man kigger ud på det europæiske marked, så er der kun ét hold, som har midlerne til at hente Messi. Og det er Manchester City.

- Den eneste klub i Premier League som kan hente Messi er Manchester City. De indordner sig ikke efter reglerne. De kan handle ind ved at bryde reglerne uden konsekvenser, fortæller Tebas og følger op:

- Det er ikke kun mig, som brokker sig over det. Klopp og Mourinho har gjort det samme. Jeg har tidligere kritiseret City - mange gange - men at brokke sig én gang mere gør ingen forskel. De er ikke ramt af Covid-19 som så mange andre, da de er finansieret på en helt anen måde, som er umuligt at hamle op med.

I La Liga håber man på, at Messi bliver i Barca, da han på den måde er med til at gøre ligaen større i såvel Spanien som resten af verden. I løbet af det seneste årti har La Liga været helt oppe på siden af Premier League, da Messi og Ronaldo side om side har vist sig frem som de to bedste spillere, men lige nu ser det ud til at gå den forkerte vej for La Liga.

Ronaldo er i dag i Serie A, men rygtes til PSG og Manchester United. Messi var ikke glad i sommers og hans fremtid ser lige nu usikker ud. Fra Messi og ned til den næstbedste i La Liga er der lang vej, og det vil utvivlsomt kunne mærkes på ligaen, hvis Messi rykker videre.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder