Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho er tilbage i fuld træning

La Liga - 17. november 2020
Coutinho er tilbage i fuld træning

© FC Barcelona


Der var godt nyt på Ciutat Esportiva i dag, da Philippe Coutinho var i stand til at gennemføre hele træningspasset. Dermed er han klar til kamp på lørdag når Barca på udebane møder Atletico Madrid i en kamp, hvor Barca ikke kan bruge andet end tre point efter en ekstremt skuffende start på sæsonen.

Coutinho var med fra start mod Real Madrid den 24. oktober, men blev dagen efter erklæret muskelskadet. Han har siden holdt en pause før han stille og roligt begyndte at træne med igen og først i dag, tirsdag, var han så i stand til at gennemføre hele træningen uden problemer. Dermed han Koeman altså regne med sin midtbanemand mod madrilenerne på lørdag.

På grund af landskampe har Koeman ikke mange spillere til rådighed på træningsbanen i disse dage, men allerede i morgen vender Sergiño Dest og Konrad de la Fuente tilbage efter at have spillet landskampe med USA. I går vandt de 6-2 mod Panama, så selvtilliden er i orden inden de vender snuden hjem mod Barcelona.

Spillerne vender hjem som ugen skrider frem og Martin Braithwaite, Frenkie de Jong, Miralem Pjanic og Lionel Messi er de sidste til at vende tilbage. Braithwaite er med for Danmark i gruppefinalen i morgen mod Belgien mens De Jong og Holland skal op mod Polens mens Pjanic' Bosnien hjemme tager imod Italien. Messi spiller i nat klokken 01.30 for Argentina ude mod Peru, så der venter en meget, meget lang flyvetur hvorfor han er sent hjemme i Barcelona.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder