Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi og Argentina kom på sejrskurs igen

Landskampe - 18. november 2020
Messi og Argentina kom på sejrskurs igen

Lionel Messi og Argentina skuffede senest mod Paraguay, da man kun fik 1-1 og dermed kunne Brasilien overhale argentinerne i VM-kvalifikationen. Natten til onsdag var der så kamp igen og der kunne Argentina inden deres egen kamp ude mod Peru se Brasilien slå Uruguay med 2-0 på udebane.

En stærk sejr for Brasilien, som dermed satte afstand til Argentina inden deres møde med Peru. Men det blev en kamp, som argentinerne kunne være stolte af. De skabte adskillige chancer og var egentlig rigtig stærke i offensiven og selvom de ikke fik lukket mål ind, så skyldes det mere at Peru var yderst uskarpe når de endelig fik spille sig frem i banen.

Nicolas Gonzalez åbnede kampen med sin scoring efter et kvarters spil, da han modtog en aflevering fra Giovani Lo Celso og med ét smukt træk kom han fri fra sin mand og knaldede kuglen i kassen. 10 minutter senere var det så Leandro Paredes, som spillede en god bold i dybden til Lautaro Martinez, som trak forbi keeperen og placerede bolden i nettet og så stod der 0-2 på måltavlen.

Messi havde også sine dribleture og ikke mindst chancer undervejs i kampen, men han formåede altså ikke at komme på måltavlen, selvom der kraftigt blev appelleret for et straffespark til netop Messi. Det blev ikke dømt, men Argentina kan glæde sig over, at de vandt kampen og holder snor i Brasilien, som er på 12 point mod Argentinas 10.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder