Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stadig mulighed for at se Suárez på lørdag

La Liga - 18. november 2020
Stadig mulighed for at se Suárez på lørdag

©


For to dage siden kunne det uruguayanske fodboldforbund meddele, at Luis Suárez var blevet testet positiv for Covid-19 og derfor var han ikke med i nat, da Uruguay tog imod Brasilien og tabte 2-0. Med en positiv test ser det svært ud for Suárez at blive klar til kampen mod Barca på lørdag - men der er en reel chance.

På intet tidspunkt er han officielt blevet meldt ude af opgøret. Der kan nemlig være tale om en falsk positiv test, hvorfor han frem mod lørdagen skal testes igen for at fastslå, om han virkelig er positiv, eller om testen bonede forkert ud. Ifølge spanske medier bliver han testet i dag og hvis testen viser sig at være positiv, så skulle han endegyldigt været ude af opgøret. Desuden vil han ligeledes sidde over i Champions League-kampen mod CSKA Moskva.

Hvis den er negativ, så skulle der være grundlag for at han kan spille med på lørdag når Barca gæster det imponerende Wanda Metropolitano, hvor Atletico Madrid har hjemme. Ifølge Uruguay har Suárez ingen symptomer, og det er altså kun testen, som lige nu afholder ham fra at spille fodbold. Han er isoleret derhjemme og må ikke komme ud før han indgiver en negativ test.

Barca og Atletico Madrid brager sammen lørdag aften klokken 21 på TV2 Sport X.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder