Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca bekræfter Busquets' skade

Skader - 18. november 2020
Barca bekræfter Busquets' skade

Sergio Busquets blev skadet undervejs i Spaniens kamp mod Schweiz og deltog derfor ikke i magtdemonstrationen mod Tyskland i går. Her vandt Spanien med 6-0, men af Barca-spillere var det kun Sergi Roberto, som var med.

Siden har der været tvivl om hvorvidt Busquets skulle holde 1, 2 eller 3 ugers pause, og selv i dag, hvor Barcas læger har taget et kig på Busquets, er det ikke til at vide, hvor længe han er ude. Han er dog ude mod Atletico Madrid på lørdag, fortæller klubben

Barca bekræfter således, at Busquets har forstuvet et ledbånd i venstre knæ og at man vil følge skadens udvikling før man at sætte dato på hvornår han er tilbage. Umiddelbart er der tale om 1-2 uger, men det er altså for tidlig at spå om på dette stadie.

Busquets er allerede tilbage i Barcelona, hvor han tidligere på dagen blev tjekket. Han skal nu forholde sig i ro før han igen kan løbetræne for derefter at træne med sine holdkammerater. Barca møder Atletico Madrid på lørdag og allerede tirsdag i næste uge besøger man Dynamo Kiev, hvor man næppe tager chancer med ham, da man står i en rigtig god position i Champions League.

Kampen mod Osasuna den 29. november kan være en mulighed for et comeback.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder