Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Willian: Der var aldrig bud fra Barca

Transfermarked - 19. november 2020
Willian: Der var aldrig bud fra Barca

©


Brasilianske Willian rykkede denne sommer fra Chelsea til Arsenal og i den forbindelse har han talt med FourFourTwo, hvor han blandt andet kommer ind på de vedvarende rygter de seneste par år, som har været omkring ham i forbindelse med et skifte til Barca.

Adskillige spanske medier har i årevis rapporteret om Barcas interesse i Willian, men nu fortæller hovedpersonen selv, at der faktisk aldrig kom noget bud fra Barca. Hvis der kom et bud, så var det dog ikke lig med et skifte - han ser gerne ind i, hvad klubben kan tilbyde ham rent sportsligt før han trykker på knappen.

- Der har været mange rygter, men der var aldrig noget officielt bud fra Barca. Der er blevet talt meget om Barca i de seneste par sæsoner, men jeg havde ikke bare skiftet uden videre selvom det er Barca, fortæller Willian til mediet og følger op:

- Jeg vil aldrig skifte til en klub uden at kende til, hvad de forventer at mig. Det vil aldrig være rart at være i en klub, hvor der ikke er noget projekt og hvor man ikke spiller. Arsenal var den klub, som viste mig et projekt tilsvarende det niveau, jeg stræber efter og desuden er klubbens blandt verdens største, fortæller han videre.

32-årige Willian spillede 339 kampe for Chelsea før han rykkede til Arsenal, hvor det hidtil er blevet til 10 kampe.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder