Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Jeg er træt af at være problemet

Nyheder - 19. november 2020
Messi: Jeg er træt af at være problemet

©


Lionel Messi var ikke overraskende en træt mand i går, da han ankom til Barcelonas El Prat lufthavn i sit privatfly. Han havde netop været i Sydamerika for at spille landskampe for sit land, da han efter godt og vel 15 timers landede i El Prat.

Her blev han først mødt af toldvæsenet, som trak en hel time ud. Derefter fik han endelig lov til at forlade området og ud mod en bil, der stod klar til at køre ham hjem, men når man hedder Messi, så kan man ikke bevæge sig udenfor uden at journalister står klar. Det gjorde de således også her.

Proppet med journalister ud mod sin bil blev Messi mødt med alverdens spørgsmål - og han valgte at svare kort før han hurtigt forsvandt ind i bilen og kørte væk. Blandt andet blev han spurgt ind til Griezmanns tidligere agent, som var ude med nogle skarpe udtalelser omkring Messis status i klubben og hans forhold til Griezmann.

- Jeg er træt af altid at være problemet. Jeg er lige landet og straks bliver jeg konfronteret af nogle fra skattevæsenet. Det er skørt, forklarede Messi, som helt tydeligt ikke er glad for tiden i Barca i disse dage, da han nærmest ikke kan gøre noget som helst, uden at folk vender det til noget negativt.

Der er ingen tvivl om, at Messi seriøst overvejer at forlade Barca til januar eller til sommer. Han ønskede at forlade klubben i sommers, men blev mødt af en lukket dør af den daværende præsident Bartomeu. Om få måneder kommer der en ny bestyrelse til og det bliver en kæmpe opgave for dem at overtale Messi til at blive.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder