Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi om De Jong: Han er ekstraordinær

Nyheder - 20. november 2020
Xavi om De Jong: Han er ekstraordinær

©


Barcas fans havde længe glædet sig over rygterne som sendte Frenkie de Jong til klubben, og det var en glædens dag, da klubben endelig kunne bekræfte handlen med Ajax. I dag har den 23-årige hollænder spillet 52 kampe for Barca, og spørger man legenden Xavi, så er han yderst glad for at se De Jong i Barca-trøjen.

I et interview, hvor det gik ud på at analysere VM 2022, kom Xavi ind på De Jong i Barca og her var han fyldt med positive vendinger.

- Den dag, hvor De Jong skrev under med Barca, var jeg meget glad. Jeg ønskede ham held og lykke på Instagram. Han er en spiller, som kan skrive historie med Barca og han er blandt de største fra sin generation i hollandsk fodbold. Han er stadig ung og kan hjælpe Holland under VM.

- Han er en ekstraordinær fodboldspiller. Han er den type, som ikke er bange for at modtage bolden når det brænder mest på; jeg gentager gerne mig selv: han er så god en spiller.

- I Barca har man brug for et højt niveau for at følge med. Når du tager til klubben har du Messi, Griezmann, Piqué, Busquets... de bedste i verden på dit hold. De Jong har brug for tid til at falde helt til, lære det nye sprog, kulturen og spillet. Det var også svært for mig i sin tid og også for Iniesta at udføre forskellen. Men De Jong er De Jong - han har intet at gøre med hverken Busquets, Iniesta eller mig selv.

Frenkie de Jong og Holland blev slået på målstregen i UEFA Nations League og nu er han hjemme i Barcelona hvor han forbereder sig til morgendagens storkamp ude mod Atletico Madrid.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder