Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca spiller i Senyera-trøjen mod Atletico

La Liga - 20. november 2020
Barca spiller i Senyera-trøjen mod Atletico

© Sport


Der er storkamp på programmet i morgen når Barca drager til Madrid for at spille mod Atletico på Wanda Metropolitano. Lige som sidste sæson har man i denne sæson valgt at spille i Senyera-trøjen, som bærer farverne på det catalanske flag.

Barca har brug for en sejr for at melde sig tættere på toppen efter en historisk ringe start under Ronald Koeman. Der er ikke tid til hvile, da spillerne netop er kommet hjem fra længere rejser med deres respektive landshold og først torsdag havde Koeman sin trup samlet - og allerede i dag finpudser man de sidste detaljer inden braget.

I sidste sæson slog man Atletico Madrid med 1-0 på udebane efter et sent mål af Messi og argentineren har da også været meget i medierne på det seneste - men totalt uforskyldt. Der er kommet beskyldninger om, at han ikke bryder sig om Griezmann, men på banen er det ikke til at se, når de to jubler over mål.

Desuden er der en kedelig nyhed forud for kampen. Luis Suárez rykkede nemlig fra Barca til Atletico i sommers og han havde set frem til at spille mo og ikke mindst se sine tidligere holdkammerater, men da han to gange har indgivet en positiv Covid-19 test er han altså ikke i stand til at spille - han er isoleret derhjemme.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder