Annonce


Annonce

Annonce

10 kampe på 39 dage venter for Barca

Nyheder - 20. november 2020




De sidste landskampe i 2020 er spillet færdig og nu kan spillerne fokusere på at lukke et skuffende 2020 ned. Rent spillemæssigt har det været blandt de dårligste år for Barca, og det bliver bestemt ikke let at komme helskindet ind i 2021. Der venter nemlig 10 kampe på bare 39 dage inden året er omme.

Startende med i morgen skal Barca møde Atletico Madrid i La Liga. Derefter skal Barca til Ukraine for at spille Champions League mod Dynamo Kiev før Barca tager imod Osasuna hjemme på Camp Nou for at lukke november ned. I løbet af december venter intet mindre end syv kampe - heraf to i Champions League og fem i La Liga.

Kampprogrammet
21. november: Atletico Madrid - FC Barcelona
24. november: Dynamo Kiev - FC Barcelona
29. november: FC Barcelona - Osasuna
2. december: Ferencvaros - FC Barcelona
6. december: Cadiz - FC Barcelona
8. december: FC Barcelona - Juventus
13. december: FC Barcelona - Levante
20. december: FC Barcelona - Valencia
23. december: Valladolid - FC Barcelona
30. december: FC Barcelona - Eibar

Liga-kampene i december er endnu ikke bekræftet i forhold til spilletidspunkt, men det kommer som vi nærmer os kampene. I løbet af de 10 kampe er der et par kampe, som på papiret bliver sværere end de andre: I morgen ude mod Atletico Madrid, hjemme mod Juventus samt kampen mod Valencia.

På papiret er de øvrige kampe ikke nogen, der burde give problemer for catalanerne, men baseret på sæsonen under Ronald Koeman kan man næppe tage noget for givet. Det bliver et hårdt program året ud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


10 kampe på 39 dage venter for Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder