Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er nu tættere på bunden end toppen

La Liga - 22. november 2020
Barca er nu tættere på bunden end toppen

© FC Barcelona


Barca har spillet otte kampe i La Liga og smidt point i fem af dem. Det er bestemt ikke normalt for catalanerne, som nok ikke gider at kigge på tabellen i disse dage. Gør de det, så skal de langt ned for at finde sig selv. Barca indtager nemlig i skrivende stund en sølle 10.-plads i ligaen.

Det sker efter at man i aftes igen tabte point. Denne gang tabte man 1-0 til Atletico Madrid, som nu sidder på en delt førsteplads med Real Sociedad. Men sandheden er, at man i Barca bør kigge ned i tabellen - man er nemlig tættere på nedrykningsstregen og sidstepladsen end man er på toppen af La Liga. Det er en kendsgerning.

Barca sidder på en 10.-plads med 11 point mens sidstepladsen Valladolid har 6 point. Tre hold balancerer på nedrykningsstregen med 7 point, så Barca har altså kun 4 point ned til stregen og 5 point ned til sidstepladsen fra Valladolid. Men det kan blive endnu værre for catalanerne.

I denne spillerunde mangler Eibar, Alaves og Athletic Bilbao at spille og hvis de alle tre vinder mod henholdsvis Getafe, Valencia og Real Betis, så rykker de alle op på 12 point og dermed rykker Barca tre pladser ned og er således at finde på 13.-pladsen såfremt det scenarie skulle udvikle sig. Eibar og Alavés spiller sine kampe i dag mens Bilbao i morgen aften tager imod Real Betis.

Den eneste fordel, som Barca har, er at de har spillet otte kampe mens Alavés og Eibar efter deres kampe denne weekend har spillet 10 kampe mens Bilbao spiller sin kamp nummer 9. Således har Barca altså 1-2 kampe i hånden, men med den form de er inde i, så ser det alligevel ikke særlig godt ud.

Se tabellen her


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder