Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman gentager sig selv: Vi skal forbedre os

La Liga - 22. november 2020
Koeman gentager sig selv: Vi skal forbedre os

©


Ronald Koeman har næppe fået den start på tilværelsen i Barca som håbet på. Typisk ligger Barca side om side med øvrige tophold efter 8-10 kampe inde i sæsonen, men det er ikke tilfældet denne gang. Man har smidt point i så mange kampe, at man nu er et regulært midterhold i tabellen. Man sidder nemlig på 10,-pladsen, som kan blive til en 13.-plads i morgen.

Koeman var udmærket klar over, at Barca i aftes skulle op mod et hold, som er svær at skabe chancer mod. Barca formåede da heller ikke at sende Oblak på særlig meget arbejde, og da Carraso scorede lige inden pausen, så det pludselig ekstremt svært ud for catalanerne. Efter kampen gentog Koeman de samme ord, som man har hørt tidligere på sæsonen.

- Det er bekymrende. Som det storhold vi er, så må vi ikke lukke sådan et mål ind. Det var i det 47. minut og vi havde bolden, men pludselig scorede de til 1-0. Vi kontrollerede bolden og vi vidste, at det ville være svært at skabe chancer. Vi havde et par typisk ved 0-0 og kampen havde været helt anderledes hvis vi havde udnyttet chancerne. Som alle andre trænere, så er jeg ansvarlig for holdets resultater, sagde Koeman efter kampen og fulgte op:

- Der er stor pointforskel i ligaen nu, men der er mange kampe tilbage. Vi ved, at alle kampe er svære, men efter dette nederlag bliver vi nødt til at strikke en række sejre sammen og forbedre os. Holdet kæmpede indtil sidste sekund (mod Atletico) for at udligne, så på den front er jeg ikke bekymret.

Der er ikke meget tid til at reflektere over nederlaget. Barca møder nemlig Dynamo Kiev i Champions League om bare to dage. Netop Dynamo Kiev mødte man i starten af måneden og selvom ukrainerne havde masser af fravær, så blev man reddet af et Messi-straffespark og en scoring af Piqué. Nu er spørgsmålet om man kan hente sejren ude mod Dynamo Kiev.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder