Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca: Piqué og Roberto udgik med skader

Skader - 22. november 2020Barca: Piqué og Roberto udgik med skader

© FC Barcelona


Det var ikke kun nederlaget, som gjorde ondt på Barca i aftes ude mod Atletico Madrid. Undervejs i opgøret udgik nemlig både Gerard Piqué og Sergi Roberto med skader og dermed må Ronald Koeman tænke i alternative baner når man spiller de kommende kampe.

Piqué - knæskade
Barca bekræfter, at Piqué har forstuvet knæet. Hvilket part af knæet der er tale om, vides endnu ikke. Centerforsvareren venter på at gennemgå yderligere undersøgelser i dag for at fastslå skadens omfang efter at han kom til skade i en situation med Atletico Madrids Correa efter en times tid. Det var Piqués 10. kamp i sæsonen.

Sergi Roberto - lårskade
I kampens slutning måtte Sergi Roberto udgå med en muskelskade i det højre lår og ligesom Piqué skal han i dag ind på træningsanlægget for at blive undersøgt og først her vil man kunne konkludere hvor længe han må sidde over. Ligesom Piqué var det også Robertos 10. kamp i sæsonen.

Dermed har man reelt set kun Clement Lenglet som den eneste centerback i truppen. Umtiti er på vej tilbage, men er langt, langt fra kampform og selvom B-holdets Mingueza ofte er blevet udtaget, så stoler Koeman ikke på ham. Han vælger i stedet at rotere med sine vante spillere hvilket man også så i går, da De Jong gik ned i midterforsvaret, Roberto blev rykket op på midtbanen mens Dest kom ind på højrebacken.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder