Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca: Piqué og Roberto udgik med skader

Skader - 22. november 2020
Barca: Piqué og Roberto udgik med skader

© FC Barcelona


Det var ikke kun nederlaget, som gjorde ondt på Barca i aftes ude mod Atletico Madrid. Undervejs i opgøret udgik nemlig både Gerard Piqué og Sergi Roberto med skader og dermed må Ronald Koeman tænke i alternative baner når man spiller de kommende kampe.

Piqué - knæskade
Barca bekræfter, at Piqué har forstuvet knæet. Hvilket part af knæet der er tale om, vides endnu ikke. Centerforsvareren venter på at gennemgå yderligere undersøgelser i dag for at fastslå skadens omfang efter at han kom til skade i en situation med Atletico Madrids Correa efter en times tid. Det var Piqués 10. kamp i sæsonen.

Sergi Roberto - lårskade
I kampens slutning måtte Sergi Roberto udgå med en muskelskade i det højre lår og ligesom Piqué skal han i dag ind på træningsanlægget for at blive undersøgt og først her vil man kunne konkludere hvor længe han må sidde over. Ligesom Piqué var det også Robertos 10. kamp i sæsonen.

Dermed har man reelt set kun Clement Lenglet som den eneste centerback i truppen. Umtiti er på vej tilbage, men er langt, langt fra kampform og selvom B-holdets Mingueza ofte er blevet udtaget, så stoler Koeman ikke på ham. Han vælger i stedet at rotere med sine vante spillere hvilket man også så i går, da De Jong gik ned i midterforsvaret, Roberto blev rykket op på midtbanen mens Dest kom ind på højrebacken.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder