Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Piqué har forslået forreste korsbånd

Skader - 22. november 2020
Gerard Piqué kom slemt til skade med sit knæ i gårsdagens udekamp mod Atletico Madrid, og måtte nærmest i tårer forlade banen, da han udmærket var klar over, at det var et hårdt slag. I går bekræftede lægerne, at han havde pådraget sig en forstuvning omkring knæet, og i dag er der nyheder.

Den første gode nyhed var, at han selv var i stand til at køre bil, da han skulle ud på træningsanlægget for at blive undersøgt. Her er det bekræftet, at han har pådraget sig en tredjegrads forstuvning af et ledbånd og at han samtidig har forslået det forreste korsbånd.

Typisk er korsbåndsskader meget slemme, men der er tale om en delvis skade af korsbåndet, hvorfor det altså ikke er så slemt, som han havde frygtet. Barca melder intet ud om, hvor længe han må sidde ude, men fortæller blot at man følger skadens udvikling hvilket typisk er fordi, at man ikke har klarhed over skadens omfang.

Han forventes dog ikke at være ude i 4 måneder, som de første meldinger gik på i går i de spanske medier. Der er større sandsynlighed for, at han er færdig for i år - men det er trods alt bedre end fire måneder. Nu er håbet, at genoptræningen går efter planen og at han forhåbentligt kan komme tilbage til et hold, som til den tid har fundet rytmen. Da der er tale om en knæskade af denne karakter, kan det dog godt gå hen og blive fire måneder på sidelinjen - men det må tiden vise.

Piqué har spillet 10 kampe i denne sæson - ligesom Roberto, som netop også er meldt ude med en lårskade. Han er ude i to måneder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Piqué har forslået forreste korsbånd

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder