Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca frygter ikke ny Dembélé-skade

Skader - 23. november 2020
Barca frygter ikke ny Dembélé-skade

© AFP


Ousmane Dembélé er for alvor ved at lande i Barca efter et regulært skadeshelvede siden han kom til klubben fra Dortmund. Skader har holdt ham ude og hver gang han har været på vej tilbage, så er han blevet trukket ud af spillet med en ny skade. Men han har nu været fit for fight i over tre måneder.

Han får mere og mere spilletid og selvom han viser godt spil af og til, så er det tydeligt, at han først nu er på vej op i gear og derfor kom det som et chok, da han pludselig lå i græsset igen i weekendens udekamp mod Atletico Madrid. Her kom han dog til skade med skulderen, hvilket udelukkende var et uheld.

Han havde lidt problemer i slutningen af første halvleg, hvor han undgik at udfordre og bruge sin arm for meget. Men han kom ud til anden halvleg og havde det tydeligvis bedre. Barca frygter ikke en skulderskade til franskmanden og i dag træner holdet med henblik på morgendagens udekamp i Champions League mod Dynamo Kiev og her forventes Dembélé at kunne træne med uden problemer.

Koeman og lægerne skal afgøre om Dembélé kan spille i morgen. Det får man svar på efter dagens træning klokken 11, hvor Koeman udtager sin trup. Alt tyder dog på, at Dembélé er med og at smerten i skulderen kun var kortvarigt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder