Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eto'o: Barca skal hente Mbappé og Moukoko

Transfermarked - 24. november 2020
Eto'o: Barca skal hente Mbappé og Moukoko

©


Samuel Eto'o fik lov til at nyde en masse kampe på hold sammen med Lionel Messi og de to spillere havde en forrygende spilforståelse på banen. I dag er Eto'o blevet 39 år og han erkender, at man i Barca bliver nødt til at se frem til tiden efter Messi - selvom argentineren stadig har nogle år i sig.

I et interview med La Liga hæfter han specielt ved Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain og ikke mindst Dortmunds kæmpetalent Youssoufa Moukoko, om netop er fyldt 16 år. Bartomeu talte ofte om, hvordan han var i gang med at forberede sig til tiden efter Messi, og der er da også kommet nyt blod på holdet. Spørgsmålet er om det er nok.

- Når man ved, at Messi kommer til at spille i nogle år endnu i takt med at han bliver ældre, så er det vigtigt, at man forbereder sig på fremtiden, fortalte Eto'o og fulgte op på, at Mbappé og Moukoko kunne være gode transfers for at sikre fremtidens offensiv i Barca.

Man får ikke lov til at nyde Messis fodbold i aften når Barca på udebane møder Dynamo Kiev i Champions League. Ronald Koeman har valgt at hvile argentineren, da man er i en god position i gruppespillet. Desuden er også De Jong sparet mens Koeman bliver nødt til at justere på øvrige positioner som følge af en håndfuld skader.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder