Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mingueza kan se frem til endnu en startplads

La Liga - 26. november 2020
Mingueza kan se frem til endnu en startplads

©


Oscar Mingueza ser ud til at gå en stor fremtid i møde. Den 21-årige centerback fik sin debut tirsdag, da han startede inde mod Dynamo Kiev og spillede hele kampen og tilmed fik en assist, da han headede et hjørnespark videre til Martin Braithwaite, som scorede.

Todibo er sendt til Benfica, Umtiti, Piqué og Araujo er skadet og derfor ser det ud til at Mingueza får en ny start søndag klokken 14, når Osasuna gæster Camp Nou. Araujo når muligvis at blive klar til kampen, men han får næppe 90 minutter af den grund. Mingueza viste desuden godt spil mod Dynamo Kiev og har nu en god base for at arbejde videre på det.

Ronald Koeman var da også glad for Minguezas præstation mod ukrainerne i Champions League og træneren slog fast, at der helt sikkert er mulighed for mere spilletid til Mingueza, som har været i Barca siden han var otte år gammel. I dag er han 21 år og har endelig fået vist sig selv frem - og tilmed fået roser for sin naturlige lederstil og kyniske spil på banen.

Undervejs i kampen afleverede Mingueza 18 gange til Lenglet, 13 gange frem til Pjanic, 12 gange ud til Dest, som i øvrigt blev kåret som Man of the Match samt 12 gange helt op til Trincao. Så han var indblandet i lidt af hvert.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder