Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Piqué vil ikke opereres

Skader - 26. november 2020




Gerard Piqué blev i weekendens ligakamp ude mod Atletico Madrid skadet i knæet og efterfølgende kunne Barca bekræfte, at han havde forslået den forreste del af korsbåndet ligesom han havde forstuvet et ledbånd. Han er siden blev tilset af Dr. Cugat, som har opereret mange fodboldstjerner gennem årene.

Dr. Cugat anbefalede Piqué at lade sig operere hvilket i så fald vil betyde en pause på seks måneder til forsvarsspilleren. Alternativt kan han holde sig i ro i op til fire måneder og så småt begynde at spille igen, men det er med risiko for et tilbageslag hvilket så med stor sandsynlighed vil betyde en operation og yderligere en lang pause.

Ifølge RAC1 har Piqué grundigt overvejet sin beslutning om ikke at lade sig operere. Han satser på, at han kan vende tilbage om fire måneder og at risikoen samtidig vil forsvinde - der er dog ingen garanti for noget som helst og derfor er det et bet, som han må tage.

I kampen mod Dynamo Kiev blev Ronald Koeman ifølge Sport overhørt i at fortælle Dynamo-træner Mircea Lucescu, at Piqué er ude i fire til fem måneder. I den tid er der rig mulighed for B-holdets Mingueza at gøre god figur og han startede rigtig fint, da han debuterede mod netop Dynamo Kiev og spillede en god kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Piqué vil ikke opereres

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder