Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aleña: Føler mig som en fodboldspiller igen

Nyheder - 26. november 2020
Aleña: Føler mig som en fodboldspiller igen

© EFE


Carles Aleña blev for år tilbage udset til at blive en af de store på Camp Nou, men det gik ikke den ønskede vej og han har siden været udlejet og siddet rigtig meget på bænken. Mod Dynamo Kiev var han blandt de spillere, som fik en chance, og det har i den grad løftet hans selvtillid.

- Jeg er glad for sejren for vi spillede sammen som et hold. Jeg føler mig som en fodboldspiller igen, men holdet kommer i første række. Det var en svær bane at spille på og vi huskede hvor svært de gjorde det for os på Camp Nou. Men vi spillede en god kamp og de tre point er vigtige, forklarede Aleña efter opgøret.

- Min plan er at blive i Barca. Jeg har det godt rent fysisk og hvis det var op til mig, så ville jeg blive i Barca i hele min karriere. Den eneste mulighed for at få mere spilletid er ved at arbejde hårdt og give alt, jeg har, til træning. Jeg føler mig bedre og bedre tilpas

Om Carles Aleña får spilletid søndag mod Osasuna må tiden vise. Han var ikke spektakulær mod Dynamo Kiev, men han faldt heller ikke igennem. Nu er det op til Ronald Koeman om han vil satse på Aleña igen eller om han vil bytte rundt. En ting er dog sikkert. Frenkie de Jong forventes at være tilbage efter en pause mod Dynamo Kiev og det kan sende Aleña på bænken.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder