Annonce


Annonce

Annonce

Busquets nærmer sig comeback

Skader - 27. november 2020




Sergio Busquets er i disse dage blandt de skadede spillere i Barca, men torsdag var der gode nyheder, da han var ude på græsset og træne med bold. Han har siddet ude siden Spanien mødte Schweiz for to uger siden, men nu er han godt på vej tilbage.

Det var vurderet, at han ville være ude i et par uger, og det er endnu for tidligt at spå om, om han får comeback mod Osasuna denne weekend, men ellers er der stor sandsynlighed for at han får nogle minutter på banen i Champions League-kampen ude mod Ferencvaros onsdag aften.

Busquets er blot én blandt en masse spillere på skadeslisten som indeholder Pique, Araujo, Sergi Roberto, Ansu Fati og Samuel Umtiti. Piqué er ude i op til fire måneder, Roberto to måneder, Ansu Fati fire måneder mens Umtitis situation er langt mere kompliceret.

Forsvarsspilleren træner med bold på træningsbanen i disse dage, men man tager ingen chancer og man ønsker ikke at sende ham i spil med risiko for at han går i stykker igen. Efter en fremragende start i Barca begyndte skader at ødelægge hans tid i klubben og selvom han er overbevist om, at han nok skal vende tilbage, så var der tvivl i den tidligere ledelse - og spørgsmålet er om den kommende ledelse satser på franskmanden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets nærmer sig comeback

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder