Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stor lettelse: Enighed om lønnedgang

Nyheder - 28. november 2020
Stor lettelse: Enighed om lønnedgang

©


Der har længe været forhandlinger mellem spillere og klubben om at skære i lønningerne på grund af den svære økonomiske situation, som klubben står i. Det har simpelthen været nødvendigt at finde penge et eller andet sted, da klubben slet ikke henter de samme penge ind, som man sender ud. Det er naturligvis på grund af Covid-19, at det hele er gået i stå.

Sent fredag aften meldte Barca dog ud, at spillerne og klubben var nået til enighed om at skære i lønninger. Her er der tale om ca. 910 millioner kroner som man sparer direkte på lønkronerne og yderligere 372 i forskellige variabler. Det er altså 1,3 milliarder kroner, som klubben ca. sparer hvilket er en stor lettelse, da man ikke har kunne finde pengene på andre måder.

Forskellige medier taler om, at de spillere, som er gået med til at slippe deres bonusser som led i aftalen, få denne bonus udbetalt den dag, at de forlader klubben eller stopper karrieren. Der er dog ikke yderligere detaljer i den aftale, som Barca bekræftede i går.

Der er netop nu tale om, at man i det nye år begynder at åbne op for 20% af stadions kapacitet til tilskuere - men den historie hørte man også for flere måneder siden hvorefter Spanien gik i lockdown. Så lige nu vides det ikke præcis hvornår man begynder at kunne invitere folk på stadion igen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder