Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sarabia bekræfter: Er sluppet fri fra Barca

Nyheder - 28. november 2020
Sarabia bekræfter: Er sluppet fri fra Barca

©


Det tog sin tid - men Eder Sarabia er endelig fri fra sin kontrakt i Barca. Det er flere måneder siden, at Quique Setién og hans team blev fyret, og som assistent til Setién, kunne Sarabia i går bekræfte, at man rent officielt ikke længere tilhører Barca.

- Efter mere end tre måneder har Fran, Jon og jeg selv fået løst den kontraktlige aftale, som stadig forbandt os til Barca, skriver Sarabia på Twitter og følger op:

- Det var ikke den aftale, vi håbede på, men det endte med at blive den, som vi accepterede for at få en ende på situation og tænke på fremtiden. Det er tydeligt, at klubben er i en bekymrende situation og det fornemmer man også når man lander i klubben og det har en direkte effekt på præstationen.

- Man tror altid på, at man kan løse tingene, men for ud, til trods for at vi gav alt, viste det sig at være umuligt. Jeg er meget ked af det når jeg siger farvel, men forhåbentligt kan situationen i Barca ændre sig og den kan igen blive den klub, som fik os alle til at nyde at se fodbold.

- Visca el Barça!Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder