Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca kan rykke syv pladser op i eftermiddag

La Liga - 29. november 2020
Barca kan rykke syv pladser op i eftermiddag

© AP


Det eneste positive for Barca i La Liga indtil videre i denne sæson er, at de har en kamp i hånden i forhold til til de øvrige hold. I skrivende stund har alle mandskaber i La Liga spillet enten 9 eller 10 kampe mens Barca står på otte - til gengæld befinder catalanerne sig lige nu helt nede på en 14.-plads.

Det skal der laves om på startende i eftermiddag hvor Osasuna kigger forbi. Real Madrid tabte i går 2-1 på hjemmebane til Alavés og dermed tog Alavés et skridt over Barca i tabellen - men det er så tæt, at Barca kan presse de øvrige mandskaber midt i tabellen med en sejr i dag.

Der er nemlig kun fem point op til de europæiske pladser, og selvom Barca på dette tidspunkt i sæsonen typisk sidder på en af de første tre pladser, så har man historisk set været uhyre dårlige og derfor er man langt efter Real Sociedad, som sidder på toppen sammen med Atletico Madrid med 23 point - hele 12 point flere end Barca.

Osasuna har som det eneste hold i La Liga også 11 point som Barca, så der er tale om en midterholdskamp i eftermiddag selvom der er astronomisk forskel på de to hold rent historisk. Om Barca kan klare modstanden fra Pamplona-holdet i eftermiddag må tiden vise - der er i hvert fald ikke plads til at tabe point, da realiteten er, at man kun er tre point fra nedrykningsstregen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder