Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Covid-19 har begrænset os

Nyheder - 29. november 2020
Koeman: Covid-19 har begrænset os

© FC Barcelona


Ronald Koeman mødte i går pressen forud for eftermiddagens kamp hjemme mod Osasuna og her slog han fast, at han tidligere har haft roligere 100 første dage i andre klubber end det har været tilfældet i Barca, hvor han blev ansat i en hektisk tid med økonomiske og ikke mindst ledelsesmæssige problemer.

- Jeg giver aldrig mig selv karakterer. Jeg er træner i denne store klub og det er klart, at det er en hektisk tid. Vi skal arbejde hårdt for at ændre situationens tilstand. Det er sandt, at jeg har haft 100 dage i andre klubber, som var mere rolige, men jeg er glad for at være her, forklarede Koeman.

- Covid-19 har begrænset os. Vi har nu syv kampe før året slutter og det er tid til at reagere i ligaen. Vi skal mindske forspringet til toppen. Hvis vi spiller en kamp, hvor der er intensitet og rytme, så er vi gode. Men af og til falder vores niveau og så bliver vi distraheret når vi ikke er på bolden. Målet er at spille med mere intensitet.

- Det er ikke let at forklare forskellen mellem Champions League og La Liga. Måske er modstanderen mere defensivt orienteret i La Liga mens de i de europæiske kampe er mere åbne. Men det er først til slut i sæsonen, at vi kan sige, hvordan det er gået. Vi har ikke fortjent at smide så mange point og det ses, at vi har mere selvtillid i Champions League.

Om Koeman kan lede sine spillere til sejr i dag kan man se på TV2 Sport X fra klokken 14.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder