Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Brunati: Messi vil blive i Barca

Nyheder - 29. november 2020
Brunati: Messi vil blive i Barca

©


Der var enorm uro i Barca i sommers, da Lionel Messi efter grundige overvejelser besluttede sig for at forlade Barca. Han fortalte det til ledelsen, som dog afviste totalt. Bartomeu var ikke glad for at se Messi gå og i stedet blev argentineren i klubben før Bartomeu og hans bestyrelse sagde op.

I de efterfølgende kampe så man Messi smile mere end tidligere, men spillemæssigt har han sammen med sine holdkammerater slet ikke ramt det niveau, som vi kender fra dem. Journalisten Veronica Brunati, som dækker Barca tæt, fortæller til Radio Marca, at Messi har været i kontakt med præsidentkandidaten Joan Laporta.

- Jeg har hørt, at Messi har fortalt Laporta, at han vil blive i klubben. Det er den, information som jeg har i dag, men situationen kan selvfølgelig nå at ændre sig i løbet af bare en uge, men jeg ved, at der har været kontakt mellem dem, fortæller Brunati til til Radio Marca.

- Det er klart, at Messi må beslutte sig om han vil være legenden, som spillede hele sin karriere i Barca, eller om han vil prøve sig selv af i en ny klub. Og i disse tider med Covid-19 hængende over os, er der ikke mange klubber, som kan betale hans løn. Jeg tvivler endda på PSG og Manchester City.

Messi fik et hvil i midtugens Champions League-kamp mod Dynamo Kiev men er udtaget til kampen mod Osasuna i eftermiddag.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder