Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta stiller op: Vil skabe glæde igen

Nyheder - 30. november 2020
Laporta stiller op: Vil skabe glæde igen

© FC Barcelona


Den tidligere Barca-præsident kunne som ventet i dag bekræfte, at han stiller op til det kommende præsidentvalg i Barca, som afholdes inden længe. Efter at Bartomeus bestyrelse gik af, blev der indsat en midlertidig ledelse, som altså kun kommer til at sidde på posten i kort tid.

Laporta dukkede i dag op til et planlagt pressemøde, hvor han forklarede sit kandidatur.

- Jeg stiller op til valg fordi, at jeg elsker klubben. Vi har styr på planlægningen, vi har erfaringen og vi har lysten til at ændre i klubben. Vi har en plan.

- Jeg ønsker at bringe alle Barca-fans sammen og det er ikke tid til at kigge tilbage. Vores ønske er, at alle i Barca passer ind. Planen er at bringe glæden tilbage hos fansene og det er ikke et simpelt løfte: Det er et etisk, borgerligt, moralsk, socialt og samlet engagement.

- Barca økonomiske situation er kritisk og vi skal smøre ærmerne op og arbejde benhårdt. Vi har selvfølgelig studeret klubben økonomiske situation og vi skal sørge for at genere indtægter og træffe de rigtige beslutninger. Vi har en yderst detaljeret plan.

- Jeg har endnu ikke talt med Messi. Vi respekterer hinanden og han har tid nok til at træffe en beslutning. Lige nu afventer jeg tilliden fra klubbens medlemmer. Messi elsker Barca og jeg er sikker på, at klubben kan give ham en mulighed. Når tiden er inde, så vil vi sætte os ned og tage en snak om fremtiden. Alt kan ske her i livet - men jeg er sikker på, at vi kan finden hinanden.

- Koeman fortjener respekt. Han er blandt de store i Barca. Han har en kontrakt og vi skal forstå den situation, som han er i. Det er meget svært - men han er klubbens træner.

Dermed er det altså sikkert, at Joan Laporta igen vælger at stille op til valg.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder