Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Quique Setién hiver Barca i retten

Nyheder - 30. november 2020
Quique Setién hiver Barca i retten

© EFE


For få dage siden kunne Quique Setiéns assistenttræner, Eder Sarabia, i Barca bekræfte, at han endelig var sluppet løs fra sin kontrakt i Barca selvom det er flere måneder siden at trænerteamet blev fyret af Josep Bartomeu. Nu har Setién så valgt at gå et skridt videre.

Således valgte Barca at fyre Setién og hans folk, men på papiret blev han ikke fyret før der var gået en måned. Siden har Setién heller ikke modtage den løn, som han er berettiget til, da det var klubben, som valgte at fyre ham. Mundo Deportivo melder dermed, at Setién nu vil hive Barca i retten, da klubben skylder ham penge.

Setién gav et frisk pust på holdet i indledningen, men stille og roligt blev det hver dag og det blev mere svært at se, hvad han egentlig kom med. Det gik totalt ned, da man tabte 8-2 til Bayern München i Champions League og det medførte at Bartomeu valgte at fyre Setién.

Herefter forklarede Bartomeu, at han burde have skiftet holdet ud efter fadæsen mod Liverpool, men han valgte i stedet at gøre det efter det smertefulde nederlag til Bayern - og mange fans føler ikke, at man er blevet forstærket. I dag er hverken Setién eller Bartomeu i klubben og man venter nu på at en ny ledelse står klar på kontoret til at lede klubben igen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder