Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lenglet ventes klar om en uges tid

Skader - 30. november 2020
Lenglet ventes klar om en uges tid

© AFP


Barca har ikke kommunikeret ud, at Clement Lenglet er skadet, og derfor virker det til, at franskmanden slap med skrækken. Han kom ellers slemt til skade - så det ud til - da han efter lidt mere end en times spil måtte ned i græsset i opgøret mod Osasuna, som Barca vandt 4-0.

Efter en nærkamp kom Lenglet tydeligvis til skade med sin ankel og han måtte ned i græsset et par minutter før han blev pillet fra banen. Derfor måtte Frenkie de Jong ned i forsvaret og han spillede kampen færdig sammen med B-holdets Mingueza. Barca har nemlig i forjvene Piqué, Umtiti og Araujo ude.

Med Lenglet ude har Barca altså ingen centerforsvarer i førsteholdstruppen til rådighed og det var da også derfor, at Mingueza fik spilletid mod både Dynamo Kiev og ikke mindst Osasuna i går eftermiddag. Barca møder Ferencvaros i Champions League onsdag aften og her er spørgsmålet hvad Ronald Koeman finder på til forsvaret.

Umiddelbart er det alt for tidligt, at Lenglet er tilbage. Han trænede for sig selv i dag og man ønsker ikke at risikere noget i en kamp, som på papiret er ligegyldig, da man allerede er videre til knockout fasen. Til gengæld møder man Cádiz i den kommende weekend og hvis Lenglet føler sig tilpas i løbet af de kommende dage, så ligner det at han vender tilbage til den kamp.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder