Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messis hyldest koster Barca 22.300,- kr.

La Liga - 1. december 2020
Messis hyldest koster Barca 22.300,- kr.

©


Diego Maradona gik i sidste uge bort hvilket gav et chok gennem hele fodboldverdenen. Den elegante argentiner har igennem sit fodboldspil rørt mange mennesker og han er uden lige en af de absolut største legender, der nogensinde har spillet fodbold.

For Messi betød Maradona også rigtig meget, og derfor valgte Messi at hive sin Barca-trøje af, da han scorede mod Osasuna i søndags, og inden under havde han en Newell's Old Boys trøje på med nummer 10 på ryggen som en hyldest til Maradona. I forbindelse med situationen fik Messi naturligvis et gult kort for at trække trøjen af, men Barca må også punge ud med 22.300,- kroner.Således er det imod reglerne at vise andre fodboldtrøjer, slogans og andet i forbindelse med en jubelscene hvorfor den enorme hyldest altså får Barca til lommerne.

- I det 73. minut fik spilleren Lionel Andres Messi Cuccittini en advarsel for følgende grund: At tage sin trøje af efter at have scoret et mål, og vise en Newell's Old Boys trøje fra 1993/94 med nummer 10 bagpå, lød det i dommerrapporten fra Mateu Lahoz hvilket er fuldstændig korrekt - og ikke mindst glædeligt, at han går så meget i dybden med det, da det gule kort på den måde også går ned i historiebøgerne hos det spanske fodboldforbund.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder