Annonce


Annonce

Annonce

Ronald Koeman: Ikke flere hviledage

Champions League - 2. december 2020




Det er ikke ofte, at Lionel Messi får lov til at hvile sig til to Champions League-kampe i træk, men det er tilfælde denne gang, da han i aften befinder sig hjemme i sofaen når Barca på udebane møder Ferencvaros i Champions League. Ronald Koeman blev bedt om at sætte nogle ord på det.

Det var forventet, at Messi blev sparet mod Dynamo Kiev i sidste uge og da man allerede er videre til næste runde, så har Koeman udset sig kampen i aften som endnu en mulighed for at hvile Messi - men det sker næppe i sidste gruppekamp hjemme mod Juventus. Det slår Koeman fast.

- Det er ikke normalt, men kampprogrammet i denne sæson tillader kun to kampe, hvor Messi kan hile sig: Kampen mod Dynamo Kiev og denne kamp mod Ferencvaros, da vi allerede er videre i Champions League, forklarede Koeman.

- Det giver samtidig mulighed for at give muligheder til nogle andre spillere og samtidig er det med et øje på lørdagens kamp i La Liga, som er meget vigtig for os. Fra i morgen er der ikke flere hviledage, konkluderer Koeman.

På grund af den sene igangsættelse af sæsonen har der været Champions League hver uge i slutningen af året for at nå frem til de normale gange på den anden side af årsskiftet. Barca kan set sikre sig førstepladsen i aften hvis de slår Ferencvaros samtidig med at Juventus taber point. De to giganter mødes i sidste gruppekamp på Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronald Koeman: Ikke flere hviledage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder