Annonce


Annonce

Annonce

Benfica-træner kritiserer Lionel Messi

Nyheder - 2. december 2020




Benfica-træner Jorge Jesus blev bedt om at sætte nogle ord på Diego Maradona, som for en uge siden gik bort. Argentineren bliver af mange anset for at være historiens bedste fodboldspiller - den samme titel får Messi også af mange fodboldfans.

Udover Messi og Maradona er Pelé også oppe i det felt og Jorge Jesus er ikke i tvivl om, at Maradona er bedst, men på vejen får han kritiseret Messis passion for fodbolden og sammenligner det med Ronaldo, som kun har en smule passion for spillet.




- Maradona var den bedste spiller i historien sammen med Pelé. Pelé er her stadig, men Maradona var den største. Ikke bare fordi, at han var en geni på banen, men han viste det hver gang. Det udfør forskellen. Maradona var på toppen af spillet og samtidig havde han en enorm passion for det, fortæller Jesus ifølge Marca.

- Maradona var født til at spille fodbold - han blev født med alt! Han er ikke bare et produkt af hårdt arbejde. Jeg elsker den følelse han havde for bolden. I dag, i blandt de to bedste spillere, så har Ronaldo en lille smule passion mens Messi slet ikke har noget. Han har overhovedet ingen passion.

- Messi er en god spiller, men vi taler om, hvad livet og følelser er, og her var Maradona unik, afslutter Jesus. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Benfica-træner kritiserer Lionel Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder