Annonce


Annonce

Annonce

Den perfekte start for Mingueza

Champions League - 3. december 2020




Oscar Mingueza udlever sin drøm i disse dage. Et voldsomt styrt af skader i Barcas forsvar har fået Ronald Koeman til at kigge mod Mingueza, som gennem hele sæsonen har trænet med, da Koeman ikke fik den forsvarsspiller, som han ønskede sig da han blev ansat.

Derfor har Mingueza trænet med i løbet af sæsonen, og pludselig blev der brug for ham, da Barca stod på banen i Champions League for en uge siden mod Dynamo Kiev. Her trådte han straks i karakter og det ligger helt naturligt for ham at være en leder på banen. Han spillede kampen mod Dynamo Kiev og formåede at holde clean sheet sammen med resten af holdet.

I weekenden tog Barca så imod Osasuna og igen var han på banen fra første fløjt og igen holdt man buret rent - noget, som man ellers har haft problemer med i hele sæsonen, hvor primært forsvaret har været utrolig dårligt. I aftes var han så igen at finde på banen for tredje gang på én uge og igen viste han forrygende takter sammen med Lenglet i forsvaret - og igen holdt man buret rent. To Champions League-kampe, én La Ligakamp og hele tre clean sheets. Derudover fik han en assist mod Dynamo Kiev til Martin Braithwaite.

Det har altså været den perfekte start for Mingueza, som næppe kan lade være med at smile i disse dage. Barca møder Cadiz på lørdag og her forventes han igen at spille. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Den perfekte start for Mingueza

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder