Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaites vundne straffespark var historisk

Champions League - 3. december 2020
Braithwaites vundne straffespark var historisk

© Attila Kisbenedek/AFP


Martin Braithwaite og resten af Barcas offensiv var sprudlende i første halvleg mod Ferencvaros i aftes, da de scorede tre gange og sagtens kunne have scoret flere mål. Antoine Griezmann åbnede med en smuk scoring skabt af Dembélé og Alba.

Martin Braithwaite kom igen på tavlen da han scorede til 2-0 før han selv blev nedlagt i feltet og vandt et straffespark, som Ousmane Dembélé sendte i netmaskerne. Efter kampen forklarede Braithwaite, at Dembélé spurgte om han måtte sparke - og danskeren var ydmyg nok til at give sin franske kollega bolden.

Straffesparket skulle vise sig at blive historisk. Det er nemlig første gang nogensinde i Champions Leagues historie, at et hold vinder et straffespark i fem kampe i træk. Messi tilkæmpede sig et straffespark i det omvendte opgør mod Ferencvaros, som han selv scorede på. Ugen efter fik han et straffespark mod Dynamo Kiev, som han også selv scorede på.

Ansu Fati fik et mod Juventus mens Braithwaite vandt et straffespark for en uge siden mod Dynamo Kiev. Der er tale om en sprudlende offensiv, som efterhånden er blevet spillet tættere på modstanderens felt hvorfor disse situationer opstår. I går var Messi ikke på banen - men man formåede alligevel at score en bunke mål og komme dybt ind i feltet.

Barca møder Juventus tirsdag i gruppefinalen og her bliver det spændende at se, om man får tilkæmpet sig et straffespark for sjette Champions League-kamp i træk.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder