Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca vil forlænge med Dembélé

Nyheder - 4. december 2020
Medie: Barca vil forlænge med Dembélé

© AFP


Ousmane Dembélé har været skadesfri i adskillige måneder og begynder så småt at vise de takter på banen, som han gjorde for Dortmund inden han i 2017 blev hentet til Barca. Klubben er så tilfreds med ham, at man netop nu indleder snakken om en kontraktforlængelse. Men der er et men.

Dembélés kontrakt udløber sommeren 2022, så der er lidt at løbe på endnu. Men Barca har endnu ikke fået fuld valuta for den milliard kroner, som de gav for ham for tre års tid siden. Derfor ønsker man at forlænge hans kontrakt, da ingen klubber kan betale i nærheden af den milliard, som Barca selv gav for ham. Og for at fjerne muligheden for at han kan forlade klubben gratis om halvandet år, vil man altså nu forhandle en aftale på plads.

Man skal dog ikke forvente, at aftalen falder på plads lige om lidt. En ny præsident og bestyrelse skal først på plads og derfra skal en plan lægges og den ønsker Dembélé at høre før han skriver under på noget. Mange spillere står i dag i en svær position, da præsidentvalget i Barca først finder sted den 24. januar - blot få dage før transfervinduet lukker.

Ifølge ESPN, som breaker nyheden om, at klubben ønsker at forlænge med Dembélé, så har franskmanden vundet selvtillid hos Ronald Koeman, som har brugt sin lynhurtige angriber ofte på det seneste.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder