Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati er nu officielt Barca-medlem

Nyheder - 4. december 2020
Ansu Fati er nu officielt Barca-medlem

©


Ansu Fati har gang i en kometkarriere og er godt i gang med at skrive sit navn ind i historiebøgerne hos Barca, men for nyligt løb han ind i en slem skade, som holder ham ude i fire måneder. Der var dog lidt at glæde sig over torsdag eftermiddag.

Her dukkede Carles Tusquets, Barcas midlertidige præsident, nemlig op hjemme hos Ansu Fati - et planlagt møde. Med sig havde Tusquets et medlemskort til Ansu Fati, som nu officielt er medlem af klubben. Ansu Fati havde inviteret hele familien hjem til den unikke begivenhed.

Ansu Fati befinder sig i hjemlige omgivelser i disse dage, hvor han skal holde fødderne i ro. Af og til bliver han kørt ind på hospitalet til tjek og hidtil går alt efter planen - men det er fortsat endnu uvist hvornår han præcis vender tilbage. I mellem tiden har Barca dog holdt fast i melodien i offensiven, hvor der bliver scoret mange mål kamp efter kamp.

Det var den 7. november, at Ansu Fati kom til skade i opgøret mod Real Betis. Han spillede egentlig første halvleg færdig, men blev så erstattet af Lionel Messi, som indledte kampen på bænken.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder