Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Truppen mod Cádiz

La Liga - 4. december 2020




Efter en god uge med storsejre mod Dynamo Kiev, Osasuna og Ferencvaros, skal Barca i morgen forsøge at følge op på stimen når de på udebane møder oprykkerne fra Cádiz. Ronald Koeman havde sine spillere til sidste træning i dag og nu er truppen udtaget.

Der er glædeligt nyt i og med at Ronald Araujo er blevet sin skade kvit og han er dermed udtaget. Således råder Koeman nu over Lenglet, Araujo og Mingueza i det centrale forsvar og det er bedre end den seneste uges tid, hvor det kun var Lenglet og Mingueza.

Lionel Messi, Ter Stegen og Coutinho er tilbage efter at de blev sparet mod Ferencvaros i midtugen, så de har altså været igennem en god uge frem mod kampen i morgen aften. Inaki Pena fra B-holdet er fortsat med som tredjekeeper.



FC Barcelonas trup mod Cádiz
Ter Stegen, Neto, Inaki Pena, Dest, Araujo, Busquets, Aleña, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Alba, De Jong, Junior og Mingueza

Piqué er fortsat ude i nogle måneder mens Samuel Umtiti meget snart begynder at bevæge sig ind på truplisten igen efter at have deltaget i en intern træningskamp med B-holdet, hvor han klarede det flot. Ansu Fati og Sergi Roberto er ude med skader - oven i det har Roberto desværre også fået coronavirus.

Matheus har Koeman valgt at lade blive hjemme.

Der er kick off lørdag klokken 21 på TV2 Sport X. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Truppen mod Cádiz

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder