Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga: Cadiz CF 2-1 FC Barcelona

Kampreferater: Af Sajad Koftan - 5. december 2020
La Liga: Cadiz CF 2-1 FC Barcelona

© Ref


Lørdag aften var FC Barcelona på besøg hos Cadiz - et opgør som på papiret så temmeligt overkommeligt ud for catalanerne, hvor Koemens tropper skulle forsøge at rette op på en dårlig formkurve på udebane, hvor Barca jo ikke har vundet en udekamp i ligaen siden oktober måned.
Men det endte dog med en skuffelse af de helt store, hvor Barca forlod banen med et 2-1 nederlag i kufferten, hvor spydspidserne Messi, Braithwaite, Griezmann, samt de andre Barca-profiler jo virkede uinspirerede og uden kampgejst og mod.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Dest, Mingueza, Lenglet, Alba, de Jong, Busquets, Coutinho, Messi, Braithwaite og Griezmann

46' Mingueza Pedri
46' Coutinho Dembele O.
78' Dest Trincao
78' Busquets S. Pjanic M.

Mål
- 1-0 8' - Gimenez A.
- 1-1 57' - Alcala P. (Selvmål)
- 2-1 63' - Negredo A.
Cadiz CF leverede en kæmpe sensation, da de besejrede det stjernespækkede Barca-mandskab som igen vakler videre i ligaen, hvor holdet nu befinder sig på en syvende plads - hele 12 point efter førerholdet fra Atletico Madrid, mens Cadiz rykker op på en femteplads efter sejren over Barca lørdag aften.
Den miserable sæsonstart kulminerede mod Cadiz som igen fik skovlen gravet dybt ned i landjorden med en flot sejr på 2-1, hvor Barca nu er uden sejr i de seneste fire kampe i ligaen, som er den catalanerne dårligste formkurve siden maj 2008.

Cadiz´s Alvaro Gimenez skabte jubel fra trænerbænken efter kun otte minuter af kampen, hvorefter oprykkerne, som jo netop har slået Real Madrid på udebane i oktober måned, herefter indkasserede et selvmål og lukkede Barca ind i kampen - skulle man tro.

Men istedet for at pakke sig fuldstændig ned i den defensive skyttegrav, viste hjemmeholdet vilje og gejst og stormede videre mod Ter Stegen, hvor hjemmeholdet jo havde alt at vinde og intet at tabe. Og veteranen Alvaro Negredo snød da også alt og alle, da et simpelt indkast fra Barcas Jordi Alba pludseligt havnede i fødderne på den erfarne angriber, som pillede bolden væk fra en klodset Lenglet, hvorefter Andre ter Stegen blev afdriblet - og så blev det 2-1 til Cadiz.
Et simpelt indlæg fra Alba, som normalt er en rutinesag for enhver Barca-spiller at kunne kontrollere, endte pludseligt med at volde belgieren store problemer, som jo i sidste ende kostede nederlaget, hvor Lenglets sløsede boldkontrol var ren symbolik på en elendig præstation af Barcas hold.

Med 81% boldbessiddelse skulle man tro at Barca også fik formidlet procentallene til chancer, men nej. Ronald Koemans tropper virkede nærmest tilfredse med 2-1 resultatet, hvor udeholdet var uinspirerede og uengagerede i deres uambitiøse forsøg på at udligne føringen, som endte ud i sandet i ende.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder