Annonce


Annonce

Annonce

Skuffende kamp af Braithwaite

La Liga: Af Lars Ravn - 7. december 2020




Det var ikke kun kampens resultat i lørdagens opgør mod Cadiz der var mindre imponerede. Martin Braithwaite spillede også en kamp, der måske viser, at bundniveauet hos den danske angriber ikke ligefrem er imponerede.

Man kan ikke forlange, at alle kampe skal være på højeste niveau, men Braithwaites statisk fra kampen i lørdags mod Cadiz viser, at det ikke var det samme niveau som han havde præsteret på i de tre forudgående kampe. Hans deltagelse i kampen kan betegnes som værende meget anonym.

En statistik fra det hollandske medie FC Update viser, at danskeren kun rørte bolden 16 gange i løbet af kampen, og dette er på trods af, at han fik lov til at spille hele opgøret. Ud af de i alt 16 berøringer var to af dem afslutninger. Messi rørte til sammenligning bolden 124 gange i opgøret.

Efter den dårligste start på ligaen i 33 år, er Barcelona i øjeblikket at finde på en skuffende niendeplads. Med 12 point op til førerholdet Atletico Madrid og kun 6 point ned til bundholdet Huesca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Skuffende kamp af Braithwaite

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder