Annonce


Annonce

Annonce

Messi runder flot milepæl på Camp Nou

La Liga - 17. december 2020




Lionel Messi scorer ikke mange mål og assisterer ikke meget i denne sæson og hans tal er generelt set langt fra, hvad man kender ham for. Mange skyder skyldes på Ronald Koemans system, men i stedet kan argentineren glæde sig over en utrolig milepæl opnået mod Real Sociedad i aftes.

Her kunne han nemlig forlade Camp Nou med sin sejr nummer 300. Han har startet 269 af de kampe og scoret intet mindre end imponerende 219 mål. Der var mange øjne rettet mod Messi i aftes, da han fik en ny mulighed for at overgå Pelé som værende den mest scorende spiller for én klub. Det skete ikke i aftes, men det varer næppe længe før Messi snupper brasilianerens rekord.

Mod Real Sociedad i aftes var det Jordi Alba, som scorede et af sine sjældne mål, som bragte balance i regnskabet - og tilmed med sit højreben, da han opsnappede bolden i feltet og bankede den op i hjørnet. Frenkie de Jong stod for målet til 2-1 hvilket også blev slutresultatet og således hentede Barca tre uhyre vigtige point.

Messi og Barca skal i næste spillerunde op mod Valencia på Camp Nou, så der er en ny chance for at Messi kan overgå Pelé og en ny chance for at Barca kan forbedre spillet - for det har ikke været godt i hele sæsonen og derfor sidder man også på en skuffende femteplads i ligaen og man tabte førstepladsen i gruppespillet i Champions League og skal nu op mod PSG over to kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi runder flot milepæl på Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder