Annonce


Annonce

Annonce

Alba: Attituden var fundamental

La Liga - 17. december 2020




Jordi Alba startede på banen i aftes da Barca hjemme på Camp Nou tog imod topholdet fra Real Sociedad. Baskerne kom egentlig foran efter godt spil af Barca, men catalanerne lod sig ikke slå ud og kæmpede sig tilbage og fik hentet en sejr på 2-1.

Sæsonen har været dårlig for Barca og Jordi Alba erkender da også at baseret på vilje og attitude, så var der tale om sæsonens bedste kamp omend sejren bestemt ikke var sikker kampen igennem. Her er hvad Alba havde at sige umiddelbart efter sidste slutfløjt.

- Det var den bedste præstation i sæsonen baseret på vilje og attitude. Vi stod alle sammen og jeg så et Barca, som var desperate efter at spille en god kamp. Vi kæmpede for hver en bold og vi vidste hvordan vi skulle lide, kom det fra Alba, som fulgte op:

- Attituden var fundamental. Vi spillede mod et godt hold og vi havde et ønske om at spille godt og vinde kampen. I første halvleg så vi mere til bolden og spillede bedre, men i anden halvleg vidste vi hvordan vi skulle holde igen.

- Real Sociedad er blandt de bedste hold i ligaen og denne sejr giver os selvtillid til at fortsætte med at vinde point og kæmpe for La Liga-titlen. Personligt glæder det mig mere at assistere end at score, men igen; mål som denne kommer kun én gang for hver gang jeg prøver 50 gange.

Alba og co. skal i næste runde op mod Valencia, som også har kæmpet med sine problemer i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Attituden var fundamental

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder