Annonce


Annonce

Annonce

Rousaud: Neymar vil til Barca

Transfermarked - 18. december 2020




Når præsidentkandidaterne i Barca åbner munden i disse dage, så bliver det udelukkende talt Messi, Neymar og Xavi. Der er ikke mange flere aspekter, som tiltrækker journalisternes opmærksomhed og senest blev Emili Rousaud bedt om at sætte nogle ord på brasilianerens interesser.

Neymar lagde ikke skjul på, at han i sommers ønskede at vende retur til Barca, men hans løn og transfersummen gjorde det totalt umuligt for Barca, som end ikke havde 25 millioner euro til at hente Memphis Depay. Emili Rousaud tvivler da også på, at man kan hente Neymar lige nu - men der er muligheder, bekræfter han.

- Neymar ønsker at vende tilbage til Barca, det har hans repræsentanter fortalt os. Men en transfer kan ikke finde sted lige nu og her. Barca har ikke de økonomiske midler til at hente ham, så det bliver først når hans kontrakt med PSG udløber, forklarer Rousaud ifølge Marca og følger op:

- Vi må tale med ham og bede ham om at sænke kravene. Så store talenter skal spiller i de største ligaer, så det er klart, at han gerne vil tilbage, sagde Rousaud før han talte om Messis situation:

- Messis løn er naturligvis ikke acceptabel lige nu. Men han er den spiller, som har givet klubbens mest i løbet af historien og han er uvurderlig. Vi har ikke tænkt os at tale med nogen spillere før vi sidder på magten, men den person, Josep Maria Minguella, som var med til at få Messi til Barca, er en del af vores team.

Barca er hårdt ramt af coronakrisen og ifølge den midlertidige præsident Tusquets, så får spillerne slet ikke løn i januar. Det er der simpelthen ikke penge til. Men det betyder ikke, at spillernes løn ophører - de får lønnen udbetalt på et senere tidspunkt som led i de lønforhandlinger, der har været på det seneste. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rousaud: Neymar vil til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder